Pilefletkursus v/ Mai Hvid Jørgensen/Skovflet.dk

”Et møde med en form, et materiale, sætter tanker i gang. Jeg er optaget af at skabe eller fabulere over et tema som enten udmønter sig i en brugsting eller skulptur. Mine fletværker spænder bredt og mit udtryk kendetegnes ved at være stramt og minimalistisk”. Sådan siger Mai Hvid Jørgensen, som underviser i pileflet.

Mai arbejder altid med følgende spørgsmål i tankerne: “…at kunne bidrage til undren eller et smil på læben vil være dejligt. Paradigmet… ”at nyde for at yde” optager mig meget og udmønter sig f.eks. i at arbejde med forskellige siddepladser, for at minde os om at huske pauserne i en travl hverdag. At skabe er drivkraften og bruge gamle fletteteknikker i nye sammenhænge. For eksempel hvad gør en kurv funktionel i dag – skal den være funktionel?”

Kurset er både for dem, som aldrig har flettet før og folk med erfaring – der undervises individuelt. Man kan flette forskellige runde, ovale og firkantede kurve og tasker. Fuglehuse, bakker og andre ting med fast bund er også muligt. Dog er det en rund kurv, som er det bedste at starte med, hvis man aldrig har flettet før.

Mai medbringer pil, bunde og læderremme og har værktøj til låns.

Hvis man har specielle fletteønsker kan man kontakte Mai senest 14 dage før kurset på mai@skovflet.dk eller tlf.: 22 48 22 77

Der afholdes to kurser i det gamle Garnhus – begge forløber over to dage.

Den 7.-8. maj 2022, kl. 9-16

Den 10.-11. Maj 2022, kl. 9-16

Kurset koster 1195 inkl. Frokost, vand, kaffe og eftermiddagskage. Materialerne afregnes efter forbrug efter kurset. Cirka 150-250 kr. for pil. Læder og træbunde kommer derudover.

Book her:  

7.-8. maj

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/9155/pilefletkursus-v-mai-hvid-jorgensen-skovflet-dk

Eller

10.-11. maj 

https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/9156/pilefletkursus-v-mai-hvid-jorgensen-skovflet-dk