Skip to content
Hesnæs Havn

Spisebord og bageri ved Falsters Kyst

  • Åbningstider
  • Bageriet
  • Det sker på havnen
  • Forside
  • Historie om Hesnæs og havnen
  • Job
  • Kolonial med mere
  • Menu
  • Menukort
  • Pileflet
  • Privatlivspolitik
  • Torsdagsmad
  • Uge 42

 
 
De små retter

 
Brød & smør    20

Oliven    35

Mandler    35

Østers med citron    35

Østers med lime, mandarin & purløg    35

Sardiner med grillet brød & citron    65

Taramasalta med løgkompot og grillet brød    69

Terrin af andelever med sennep & grillet brød    145

Svampetoast på surdejsbrød med Vesterhavsost    145

Udvalg af charcuterie    145

Cæsarsalat med confiteret kyllingeoverlår, surdejs-croutoner & Vesterhavsost
Bestil med eller uden confiteret kyllingeoverlår    105/135

Surdejspizza

 
Surdejspizza med kartoffel, rosmarin & hvidløg    95

Surdejspizza med pepperoni & tre slags ost    95

Surdejspizza med skinke, tomat & tre slags ost    95
 
Spis din pizza direkte fra ovnen på havnen, eller bestil den som ”kold pizza” og varm den op hjemme ved 200°C i tre-fem minutter.
 

Sødt

 
Desserten    85
 
Desserter og kager står konditor Torben Bang for.
Spørg for dagens søde afslutning eller køb en kage med hjem.

 
 

De fleste retter kan fortolkes vegetarisk eller vegansk.
 
Børn under 8 år 1/2 pris.
Spøg for børnemenu.
 
Alle retter kan bestilles som take away

 
Alle retter og priser er med forbehold for ændringer

Torsdagsmad i Hesnæs Havn

Hver torsdag serverer vi en ret til en speciel pris. Den kan spises på havnen eller som take away. Den samme ret fås også fredag, lørdag og søndag – men ikke til torsdagsprisen.

Reserver bord

 

Torsdag den 3. marts
kom ml kl 11:30 – 20:00

Tarteletter med høns og grøn kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78

 

Torsdag den 10. marts
kom ml kl 11:30 – 20:00

Ossobuco med tomat og kartoffelkompot kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78

 

Torsdag den 17. marts
kom ml kl 11:30 – 20:00

Mørbradgryde med chorizo og paprika kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78

Torsdag den 24. marts
kom ml kl 11:30 – 20:00

Kyllingefrikassé med hvidvin og grøntsager kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78

 

Torsdag den 31. marts
kom ml kl 11:30 – 20:00

Minestrone med surdejsbrød og rørt smør kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78
 
 

Torsdag den 7. april
kom ml kl 11:30 – 20:00

Rødvinsbraiseret lammeskank med kartoffelmos, persille og bagte gulerødder kr 125
+ Sideservering Grønt fra marken kr 50
+ Dessert. Se tavlen kr 78
 


 

Alle retter kan tilpasses vegetarisk og børn op til 8 år halv pris
Alle retter sælges også som take away
 
Hesnæs Havn Spisehal, Bageri, Konditori & Kolonial

Åbningstider

Mandag - Fredag fra kl. 9:00 – 21:00. Sidste bordreservation kl. 20:00

Lørdag - søndag fra kl. 8:00 - 21:00. Sidste bordreservation kl. 20:00

Alle retter kan tages med som take away

Bønnetvej 65B
4850 Stubbekøbing

hesnaeshavn@falsterskyst.com
+45 5444 5131

SE PARKERING PÅ HAVNEN

Privatlivs- & cookiepolitik

pomlenakke

pomlenakke
Du skal ku’ li det! At være i servicebranchen. Du skal ku’ li det! At være i servicebranchen. 
Ambitioner, gåpåmod og god fysik er en kæmpe fordel. Men vil du være blandt skarpe knive og et talentfuldt kokketeam, der trods travlhed og intense timer vil dig det godt, så bliv en del af køkkenet på Falsters Kyst, som består af Pomle Nakke Traktørsted, Hesnæs Havn og selskabslokaler på Kongsnæs. 
Der er mange positioner du kan teste af: bageri, konditori, restaurant, selskabsmad, egne marker. 

Send os et par ord til job@falsterskyst.com eller en pb på Insta. Vi vil bare gerne høre fra dig.

#falsterskyst #pomlenakke #hesnæshavn #kongsnæs #visitlollandfalster #lollandfalster #visitdanmark #lollandfalsterlovestorm #restaurant #spisehallen #bageri #traktørsted #mad #foodie #oplevelse #kok #job #køkken
Ud fra filosofien om, at det skal være kalorierne Ud fra filosofien om, at det skal være kalorierne værd, arbejder chefkonditor Torben Bang som en del af Falsters Kyst - og er garant for alt, der leveres fra det søde køkken til bryllupper, barnedåb, møder, fødselsdage, konfirmationer eller gaven på en mærkedag. 
Håndværk der smager og æstetiske mesterværker. 
Bestil til en god dag på 
Pomlenakke@falsterskyst.com

#falsterskyst #pomlenakke #hesnæshavn #kongsnæs #visitlollandfalster #lollandfalster #visitdanmark #lollandfalsterlovestorm #restaurant #spisehallen #bageri #traktørsted #mad #foodie #oplevelse #torbenbang #konditor #detsødekøkken #sødesager #bryllupskage
At "udbringe en skål" stammer fra at drikke bræn At "udbringe en skål" stammer fra at drikke brændevin og andet af en stor skål, som blev sendt rundt til alle om bordet. ⁠
Vi har ikke brændevin i skåle men i små flasker brygget lokalt på Pomle Nakke. De smager godt til smørrebrødet og snapsen med brombær måske til osten. ⁠
Køb med hjem fra Hesnæs Havn eller få den til dit smørrebrød på Pomle Nakke. ⁠
Kig forbi så snart vi åbner og book dit bord til påske og bestil ”en kylling”. Link i bio⁠
⁠
⁠
#falsterskyst #pomlenakke #hesnæshavn #kongsnæs #visitlollandfalster #lollandfalster #visitdanmark #lollandfalsterlovestorm #restaurant #spisehallen #bageri #traktørsted #snaps #kyllingesnaps #hjemmelavetsnaps #homemade #drikkevarer #påskefrokost #smørrebrød #lokalproduktion
Følg os på Instagram
Følg os på Instagram

© Hesnæs Havn 2021

  • Åbningstider
  • Det sker på Havnen
  • Reserver bord
  • Menu
  •  
  • Pomle Nakke Traktørsted
  • Kongsnæs Selskaber
  • Overnatning
  • Konditor
  • Gavekort
  • Job
  •  
  •