HESNÆS HAVN SPISEHAL, BAGERI & KOLONIAL

Havnen i Hesnæs har bageri, en lille kolonial, et godt spisested og meget andet, der er et besøg værd.

Vi slår portene op på Hesnæs Havn torsdag den 3. marts 2022. Vi er klar med friskbagt brød, kager, åbne arme og store smil fra kl 9:00. Der er torsdagsmad og take away hele weekenden. Velkommen om bord.
Foreløbig er der åbent på havnen fra torsdag til søndag. Men så snart dagene bliver en smule længere, vil der være åbent hele ugen.

Følg med på hesnæshavn.dk, på portene med opslag og på Instagram og Facebook.

Der har været stille i Hesnæs Havn i mange år. En ophøjet ro omgivet af rå natur og med en smuk skov, som inviterende bagvæg. Men også et savn af tidligere tiders aktivitet. Et rigtigt havneliv med duft af tjære, røget fisk, kutternes tøffen og høj latter i fiskeudsalget og fra fiskernes garnhuse. Vi kan ikke skrue tiden tilbage til dengang. Men i stedets ånd har vi åbnet nyt. Det ene af de tre garnhuse åbnede portene sidste sommer. Garnhuset er opdelt i to rum. Vi kalder det ene Køkkenhallen. Her er der bageri, konditori og køkken og i rummet ved siden – Spisehallen – trakteres med lette retter i en afslappet stemning. Kom og hent det daglige brød bagt med surdej. Køb en konditorkage, tag middagsretter og pizza med hjem eller sid med en kold øl, et godt glas vin eller en kop kaffe – og nyd udsigten. Og alt det gir’ også mening for sejlere, der atter kan lægge til kaj og få provianteret. Havnen er igen en udflugt værd, et hyggeligt værested og et spisested, hvor vi samler alle lokale kræfter og råvarer, både fra egne marker og nærliggende leverandører.