HESNÆS HAVN BAGERI

Havnen i Hesnæs åbner med morgenmad, bageri, en lille kolonial, et godt spisested og andre tiltag.

Der har været stille i Hesnæs Havn i mange år. En ophøjet ro omgivet af den rå natur, men også et savn af et rigtigt havneliv med duft af tjære, røget fisk, kutternes tøffen og liv og høj latter i fiskeudsalget og fra fiskernes garnhuse.
Det sidste har vi gjort noget ved. I det ene af de tre garnhuse åbner et lille bageri og i rummet ved siden af et hyggeligt spisested med lette retter og afslappet stemning. Der bliver mulighed for at købe brød med hjem, take away, hjemmelavet pasta, gode charcuteri varer, oste med mere.

Nu kan sejlerne igen lægge til kaj og få provianteret. Og der bliver også velskænkede fadøl, udvalg af dejlige vine, drikkevarer – eller blot en god kop kaffe. Et simpelt opholdssted et hyggeligt værested og et spisested, hvor vi samler alt det, vi kan af lokale råvarer både fra egne marker og øvrige leverandører.
Vi planlægger også en række tiltag med musik, fællesløb, træning, specielle maddage. Følg med på hesnaes.dk, på portene med opslag og på Instagram og Facebook.

Vi har slået halvdelen af portene op. Den ene hal – Køkkenhallen er åbnet med bageri og konditori samt kolonial. Pizza, pasta og det fulde menukort lader vente på sig. Vi venter på lidt flere timer i døgnet… eller flere hænder.